loader

Onderwijs/Zorg

Woonvoorziening Artemis

Woonvoorziening Artemis in Warder is een prachtig project van de Raphaelstischting waar mensen met een verstandelijke beperking begeleid kunnen wonen. In het prachtige pand aan de IJsselmeerdijk in Warder plaatsten wij deze prachtige keuken en spoelkeuken.

 

Lees verder

Wijkcentrum de Cogge

Wijkcentrum de Cogge in Zwaag wilde graag van het gas af. En dus vroegen zij aan ons wat wij daarin konden betekenen. Geen probleem! zeiden wij, en zo haalden wij de gaskookpitten weg en plaatsen wij daar een mooi kookeiland met inductiefornuizen voor terug. 

Lees verder

Dorpshuis de Werf

Bij Dorpshuis De Werf te Hauwert leverden wij een Circulaire keuken door deels met bestaande apparatuur en deels met nieuwe apparatuur de volledige keuken opnieuw in te richten. Resultaat: Een volwaardige en logisch ingedeelde keuken die weer jaren mee kan.
In 2 dagen tijd hebben wij een afzuigkap van 4 meter geplaatst met een motor op t dak.
Ook plaatsten wij een condenskap boven de steamer. We hebben een koelwerkbank en nieuw fornuis van Electrolux Professional neergezet. Een maatwerk meubel met geïntegreerde a bain marie maakte alles compleet.

Lees verder

Kinderdagverblijf Babino

Kinderdagverblijf Babino in Westzaan had een idee, en daar werkte wij graag aan mee. Bij Kinderdagverblijf Babino kun je je kind, als je dat wilt of vanuit culturele of religieuse achtergrond, warm laten eten. Deze optie is ook voor kinderen die tot laat moeten blijven en zo al met een volle buik aan de ouders wordt meegegeven.

Lees verder

Care Residence Zonnestraal

Care Residence Zonnestraal te Hilversum.
Somatische en psychogeriatrische ouderen met een intensieve zorgbehoefte onbekommerd woongenot laten beleven. Zij bieden hun cliënten 24 uur, 365 dagen per jaar thuiszorg op het hoogste conform niveau. Thuis voelen en beleven is hier het streven. voor info kijk op www.careresidencezonnestraal.nl
 
Wij hebben hier een koel- vriescombinatie neergezet van de hoogste kwaliteit die denkbaar is. Deze kasten zijn fluisterstil, extreem zuinig (energieklasse A). Daardoor komen ze in aanmerking voor EIA subsidie en ze zijn ook nog eens ongelofelijk betrouwbaar. 
Lees verder

Dierenpension De Boerdik

Dierenpension De Boerdik hebben wij mogen voorzien van een prachtige 3 deurs vrieskast van het merk Combisteel. Tot 3x toe hebben wij de klant geholpen met het op zijn plek zetten van dit grote zware apparaat. Dit omdat helaas de eerste beschadigd was. Maar www.handhoreca.nl heeft de schouders eronder gezet en alsnog voor de grote opening van morgen alles hersteld en opgeleverd.
Dominique en je team bedankt voor de aankoop.
Lees verder

Leviaan Andijk

Leviaan Andijk is een woonvorm van 18 individuele appartementen en 1 groepswoning voor zes personen waar mensen met psychische problemen die naast professionele begeleiding ook persoonlijke verzorging nodig hebben. Hand Horeca verzorgde daar een prachtige keuken waar dagelijks met veel plezier in gewerkt wordt.

Lees verder

Ons tweede thuis, Hoofddorp

Ons Tweede Thuis is een organisatie ten dienste van mensen met een verstandelijke, meervoudige of lichamelijke beperking, met een stoornis in het autismespectrum of met niet-aangeboren hersenletsel. Op locatie Hoofddorp mochten wij de keuken plaatsen en de uitgiftebalie maken. Er werd veel gevraagd in een kleine ruimte maar ook hier konden wij een passend ontwerp realiseren.

Lees verder

Ons tweede thuis, Oudekerk aan de Amstel

Een splinternieuw gebouw met je eigen appartement, veel activiteiten met 24 uur begeleiding aanwezig?
Woon- en dag centrum Schoolweg biedt mensen met een verstandelijke beperking al deze mogelijkheden op een plek. Ook hier mocht Hand Horeca de complete keuken en uitgiftebalie verzorgen.

Lees verder

Het behouden huis Oudkarspel

Het Behouden Huis is het dorpshuis van oudkarspel waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk mag daarbij een lekkere verse kop koffie en een hapje niet ontbrken. Dus maakte Hand Horeca daar een mooie eenvoudige keuken die toch van alle gamkken is voorzien.

Lees verder

Martinus College Grootebroek

Het Martinuscollege in Grootebroek heeft alle opleidingen in één huis: vmbo basis en kader (eventueel met leerwegondersteuning), mavo, havo, atheneum en gymnasium. Bij het VMBO kan men kiezen voor de kadergerichte opleiding voor horeca, bakkerij en recreatie. Hier hoort uiteraard een opleidingslokaal bij en Hand Horeca mocht deze realiseren.

Lees verder

De Spinaker VSO Alkmaar

De spinaker VSO is een school in het voortgezet onderwijs te Alkmaar. Wij hebben deze school in de zomer van 2015 voorzien van een grote leskeuken en een grote restaurantkeuken. 

Lees verder

De Meergroep Heemskerk

Door de gerichte aanpak van de Meergroep is er voor een ieder met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te realiseren, waarin groei, ontwikkeling, doorstroom en uiteindelijk uitstroom centraal staan. Hand Horeca maakte hier een mooie kantine.

Lees verder

WNK Alkmaar

WNK Oersoneelsdiensten is een re-integratiebedrijf in Alkmaar dat er op gericht is zoveel mogelijk mensen (weer) naar de arbeidsmarkt te brengen. Wij mochten daar in het pand een prachtige keuken plaatsen voor de bedrijfskantine. We zijn hier met recht trots op.

Lees verder

Activiteitencentrum De rode luifel

Aan de scheerder 3 in Hoorn bevind zich het activiteitencentrum de Rode Luifel. Hier ontvangen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking dagelijks dagactiviteiten. Een van deze activiteiten is de bakkerij. Hand Horeca maakt deze activieteit mogelijk.

Lees verder

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.