loader

Recreatie

De Waerd Bowling & Events

De Waard Bowling Heerhugowaard voorzagen wij van nieuwe gekoelde werkbank een pas stuk r.v.s, en een gram vrieskast.
Wij hebben met kleine slimme ingrepen de logistiek verbeterd: meer afzet ruimte, andere posities van bestaande apparatuur.
 
Bij de Waerd Bowling (bij winkelcentrum middenwaard) kunt u uitstekend terrecht voor vele arrangementen... Vooral bowlen én steengrillen of qourmetten is nog altijd een top belevenis voor elke familie en of vriendengroep.
Lees verder

Camping Buitenduin Schoorl

Bij Camping Buitenduin in Schoorl is een nieuw restaurant gekomen met de naam T.I.B. die verwijst naar het Technisch Installatie Bedrijf wat daar vroeger in de boerderij zat. De Ligging van Buitenduin is echt uniek te noemen. Naast het Nollenbos, met uitzicht op een werkende graanmolen, op loopafstand van het prachtige dorp Schoorl en opp fietsafstand van het strand. Voor Restaurant TIB mochten wij de hele keuken installeren. We begonnenmet de luchtbehandeling Zodat we daarna konden beginnen met het plaatsen van al het RVS en de apparatuur. Deze efficiënte compacte keuken zal jaren garant staan voor al het lekkers wat Ingrid uit de keuken zal toveren.
 
Lees verder

Korfbalvereniging Apollo

Verenigingen... Ze weten ons altijd te vinden, van groot tot klein, bij Hand Horeca moet je zijn! Vandaag leveren wij bij: Korfbalvereniging Apollo Hand Horeca heeft hier een kleine verbouwing aan de keuken uitgevoerd. Nieuwe friteuse met fritesuitschepbak, werktafels, gekoelde werktafel met lades voor het handig koel bewaren van de snacks en het plaatsen van een afzuiginstallatie hebben wij op ons genomen. Wij wensen Apollo veel plezier van de keuken en hartelijk dank voor de opdracht!

Lees verder

Belevingscentrum Veldzichthoeve

Beleef het leven op de Veldzichthoeve in het 't Veld. En proef vooral de heerlijke eerlijke streekproducten. Al het moois komt van het Noord-Hollandse land en we zijn daar maar wat trots op. Waar wij van Hand Horeca trots op zijn is de prachtige keuken die we hebben gemaakt zodat u van deze producten kan gaan genieten.

Lees verder

Voetbalvereniging West Friezen

De keuken van de kantine van voetbalvereniging de West Friezen was hard aan een make-over toe. En dat is een inkoppertje voor Hand Horeca dus konden we scoren. Plaatsen was een één tweetje en het doel werd gehaald. Achterin kwam een mooie nieuwe friteuse om zo de spits na een wedstrijd aan te kunnen. Al met al een hele mooie opstelling. 

Lees verder

Manege Beukers

Wij hebben Manger Beukers in Oud Karspel voorzien van een compleet nieuwe keuken. Een prachtige baklijn, combisteamer, koelwerkbanken en werktafels. De originele oude keuken, was geplaatst ten tijde van de bouw van de manege. Er weer een nieuwe in plaatsen was nogal een ingewikkelde klus. Eerijk is eerlijk, er gingen hier een paar dingen niet zoals gepland. Maar opgeven doen we niet. En na vereende krachten is het dan toch gelukt deze prachtige keuken op te leveren.

Lees verder

Common Heroes in Broek op Langedijk

Common Heroes van de ondernemers Cees en Sam de Geus gaf Hand Horeca de opdracht tot levering van de gehele keuken van deze prachtige dagzaak.
Er werken zich hier mensen behoorlijk in het zweet. niet alleen de mensen die komen sporten, maar ook het keukenpersoneel dat alle verbruikte energie weer op peil brengt met superfoods. 
 
Wij zijn erg trots op de op maat gemaakte vaatwaskeuken. Een mooi stukje vakwerk. Maar ook het koeleiland, werkeiland, uitgifte pas, rvs passtukken en koel- en vriesgedeelte vormen gezamenlijk deze mooie keuken.
Wij danken Cees & Sam hartelijk voor de opdracht en wensen hen er zeer veel plezier mee.
 
Lees verder

Bakkerij Museum Medemblik

Na een intensieve verbouwing van het gehele museum, is het Bakkerij Museum in Medemblik weer helemaal up-to-date. Hand Horeca mocht hier de kleine keuken ten behoeve van koffie thee met iets lekkers voor zijn rekening nemen.

Lees verder

Hockeyclub HC Spire Hoogwoud

De hockeyclub HC Spire in Hoogwoud was hard aan een nieuw clubgebouw toe. Hand horeca mocht de kantine verzorgen zodat er ook met bitterballen kon worden gescoord.

Lees verder

Camping Boven het Maaiveld Hoogwoud

Camping Boven het Maaiveld in Hoogwoud is hip en happening. En op de coolste camping van Nederland ga je natuurlijk geen ouderwetse kantine bouwen, maar bestel je je fastfood bij een echte Foodtruck! Hand Horeca heeft verstand van Foodtrucks dus mochten wij de inrichting gaan doen.

Lees verder

Monkey Town, Purmerend

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town Purmerend! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

Monkey Town, Uithoorn

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town! Uithoorn! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

Monkey Town Vught

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town Vught! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

Monkey Town, Warmond

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town Warmond! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

Jump Square Nieuwegein

Jumpsquare! Wat een tijd leven we toch! Een complete hal vol met trampolines, echt, hoeveel plezier kun je hebben? En het is niet alleen voor kinderen. Trampoline springen is de ultieme workout en er worden dan ook tal van activieteiten georganiseerd voor volwassenen. Het is aan te raden om te gaan eten ná het springen. Maar dan staat er ook een puike Hand Horeca keuken klaar om je van lekkers te voorzien.

Lees verder

Het Land Van Fluwel

Het Land van Fluwel neemt je mee op hun avonturenpad midden tussen de bollenvelden bij Sint Maartensvlotburg. Trek je schoenen uit en ga op avontuur. Klim door de bossen, waad door de sloot en strijk dan neer op het paradijselijke terras voor een lekkere pannenkoek of geniet van een bourgondische maaltijd. En dat alles komt uit de 'skitterend mooie' keuken die Hand Horeca Maakte voor ze.

Lees verder

Restaurant Veer Landgoed Hoenderdaell

Bij en ingang, of uitgang zo u wilt, van Dierenpark Hoenderdaell in Anna-Pauwlona staat restaurant Veer. Deze atractie van het dierenpark moet je zeker niet overslaan. hoewel je restaurant Veer ook kunt bezoeken zonder entree van het park. Dankzij de keuken van Hand Horeca kun je hier heerlijk eten op het mooie terras.

Lees verder

Spa Groen Landgoed Hoenderdaell

Het eerste rustpunt in dit leuke dierenpark is op de kinderboerderij. Hier maakte Hand Horeca een compacte baklijn met uitgiftebalie om jong en oud van een lekkere snack te voorzien.

Lees verder

Liv outdoor Zaandam

Liv Outdoor in Zaandam was een grote zaak waar je alles kon krijgen op het gebied van outdoor recreatie. Helaas bleef iedereen liever binnen en is LIV Outdoor niet meer. Gelukkig hebben we de foto's nog van deze skoftig mooie keuken die wij hier hebben geplaatst.

Lees verder

Brasserie Lekker aan de haven Uitgeest

Brasserie Lekker aan de haven, aan het sfeervolle Uitgeestermeer. Bij Lekker aan de haven kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een borrel. Naast dat je hier eens een keer 'aan de boot' kan zitten in plaats van aan de bar, serveren ze hier heerlijke gerechten vanuit een mooie keuken gemaakt door Hand Horeca. 

Lees verder

Stedelijk museum Alkmaar

Stedelijk Museum Alkmaar is één van de oudste musea van Nederland en verbindt mensen, kunst en geschiedenis. Het museum presenteert een fraaie collectie oude en moderne kunst, kunstnijverheid en stadsgeschiedenis. Maar de grootste attractie vinden wij het Cultuur Café waar Hand Horeca de keuken voor heeft gemaakt.

Lees verder

Tennisvereniging Wognum

De gezelligste tennisvereniging van Nederland bevind zich in Wognum. Wat het gezelliger maakt is dat ze hier naast tennisballen ook heerlijke gehaktballen en bitterballen serveren. Zouden ze enkele en dubbele porties hebben? De keuken is in ieder geval net-jes. Als je ook een professionele keuken wil voor de sportvereninging, dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Lees verder

Tennisvereniging Meerburg

Ja, dan heb je een tournooi bij tennisvereninging Wognum en dan kijk je je ogen uit bij zo'n mooie keuken. En dan wil je die natuurlijk ook! inclusief het recept van die heerlijke gehaktballen. En zo maakte wij ook hier de keuken in de sportkantine. Hand Horeca regelt alles voor je. Van A tot Recept. 

Lees verder

Voetbalvereniging VVS-46 Spanbroek

Dat wij niet alleen keukens doen, maar samen met onze partner De Arend ook de volledige inrichting kunnen doen bewijst de sportkantine van VVS 46 in Spanbroek. Naast de keuken verzorgden wij ook het volledige interieur van de bar. Wij doen dat gewoon, en wij doen dat goed. 

Lees verder

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.