loader

Restaurant/Hotels

Soulbeach Bergen aan Zee

Soulbeach, in de mooiste kustdorp van Nederland is het nieuwste project van Jeroen Klepper, In het voormalige Blooming Beach gaat hij deze zomer de scapter zwaaien in de keuken en zullen, hem kennende, de lekkerste gerechten over deze prachtige op maat gemaakte pass hun weg naar de klant vinden.

 

 

Lees verder

Grand Hotel Beatrix Huisduinen

Wie nog nooit van Huisduinen heeft gehoord zou daar echt eens gaan moeten kijken. Bij mooi weer is het uitzicht vanaf de dijk spectaculair te noemen. Onderaan de dijk ligt het Grand Hotel Beatrix die na lekker te zijn uitgewaaid je warm zal onthalen. Het hotel is ook een prima uitvalsbasis voor een heerlijk weekend aan de Noord-Hollandse kust. De bar op de begane grond is een intiem en gezellig plekje in het hotel waar je tot voor kort alleen kon borrelen. Maar vanaf heden is het een heuze trattoria waar je kunt genieten van de échte Italiaanse keuken. Hand Horeca realiseerde hier een grootste keuken op een klein oppervlak Een Alto Shaam vector oven en een inductiekookplaat zorgen voor rust in de keuken en bieden een enorme veelzijdigheid aan mogelijkheden voor de chef.

Lees verder

Badabing! Bergen aan Zee

Bij Badabing in Bergen aan Zee stonden we weer voor een hele nieuwe uitdaging. Badabing is een strandtent en deze worden doorgaans opgebouwd in compartimenten omdat deze na het seizoen weer afgebroken worden. De bestaande bakwand moest uit dit compartiment worden gehaald en er werd weer een 'nieuwe' bestaande uit goede occasions door ons geleverd. Badibing badaboem en het zat er alweer in. (volgende keer wel even een lappie erover voor de foto jongens)

Lees verder

Mooi An Zitten | Dinner events

'Mooi An Zitten' is Westfries voor een genoegelijkheid. En dat is zeker te vinden in deze prachtige horecagelegenheid in het skitterend mooie Burgerbrug. Naast lekker eten met de hele familie kun je ook een van de fantastische dinnervents meemaken. Kook workshops, Kook en zing theater of een dinner event op maat, er valt van alles te beleven. Hand Horeca mocht de keuken doen voor dit unieke restaurant en daar zijn we best trost op.

En oh ja, houd hun facebook in de gaten, want als ze hun verse gergrilde kippen weer hebben moet je daar als de kippen bij zijn.

Lees verder

36Away in Krommenie

Opleveren terwijl de klant al open is. Tja dat gebeurd ook wel eens. De tafel voor de 3 laags Alto-Shaam lade kon pas als laatste ingemeten. Omdat dit maatwerk betrof, duurde oplevering wat langer. Maar! Hand Horeca zou Hand Horeca niet zijn dat wij voor de tussen liggende periode een leentafel zouden plaatsen.

Lees verder

Restaurant Marhaba Amsterdam-West

Marhaba betekend 'welkom'in het Marokkaans en zo voel je je ook als je deze prachtige zaak binnen komt. Dat het dan lastig is om een tafeltje te vinden komt omdat dit restaurant een ware hotspot is. De ontspannen sfeer, de vriendelijke bediening en bovenal het heerlijke eten, laten je met recht 'marhaba'voelen. Al dat lekkere eten wordt natuurlijk gemaakt op een prachtige electrolux kooklijn. want kwaliteit vereist gereedschap van kwaliteit.

 

Lees verder

Joop Schoorl

Hoewel het noorden van Nederland weinig hoge bergen kent zit je in Het Noord-Hollandse Schoorl wel het dichtst in de buurt. Mountainbiken is daar dan ook enorm populair. Maar een hangout voor de bikers was er nog niet. En zo kwam het dat Peter en Jolijn pal aan de voet van het Klimduin in Schoorl hun nieuwe zaak opende: Joop Schoorl. Een lunchroom gericht op fietsers.

Lees verder

De Hooghe Heeren in Hoogwoud

In Hoogwoud werd het buurtcentrum naast de Boet omgebouwd tot restaurant en evenementen locatie. Hand Horeca mocht daar de keuken plaatsen en dat was zo'n succes dat nóg een keuken wilde hebben. Twee keukens dus voor de Hooghe Heeren!

Lees verder

Stroom in de Pijp

Restaurant Stroom in de Pijp, uiteraard in het hartje van Amsterdam, was hard aan een upgrade toe. Heel verstandig kozen ze voor een nieuwe kooklijn van Electrolux Professional.

Lees verder

Restaurant Herberg Jan

7 dagen in de week is Herberg Jan geopend voor lunch en diner. Vanaf 9.00 uur kunt u al heerlijk een kopje koffie krijgen met een krantje erbij. U kunt zelfs lekker en gezond ontbijten vanaf 10 uur bij Herberg Jan. En dat allemaal dankzij Hand horeca.

Lees verder

Restaurant Leuk Den Helder

Willemsoord in de marinestad Den Helder is de plek waar je moet zijn. Op de oude kades van de marinehaven is het nu een bonte verzameling van restaurants en uitgaansgelegenheden. en temidden van dat geweld zit Restaurant Leuk en en Drinken. En Leuk is het zeker! Dat komt omdat de koks met emorm veel plezier in de keuken werken die Hand Horeca voor ze gemaakt heeft.

Lees verder

Pizzeria Bella Vita

Timo heet u welkom in Enkhuizen bij zijn pizzeria en Lunchroom "Bella Vita”. Na jarenlang bij zijn "Bella" gewerkt te hebben zwaait Timo hier nu zelf de scepter. Hand Horeca heeft zijn troon neergezet zodat Timo zijn droom kon verwezenlijken.

Lees verder

King's Inn, City Hostel Alkmaar

Als je je gasten koninklijk wilt ontvangen, dan hoort daar natuurlijk een vorstelijke maaltijd bij. Hand horeca bouwde een paleis voor de keukenprinsen en prinsessen van de brasserie zodat je daarnaa prinsheerlijk kunt gaan slapen in een van de mooie kamers.

Lees verder

Hotel Brasserie Oostereiland

Op het Oostereiland, het voormalige gevangeniseiland in Hoorn is begin september 2011 Hotel Brasserie Oostereiland van open gegaan. Met zicht op de havens, de Hoofdtoren, het “Houten Hoofd” en het IJsselmeer hebben Dennis en Nanda met hun Hotel op het Oostereiland misschien wel het leukste en mooiste uitzicht van Hoorn. Lekker eten is het zeker in de Brasserie, Want Hand Horeca zorgte voor uitstekend gereedschap voor de chef in de vorm van een prachgtige keuken.

Lees verder

HemelS eten en drinken

bij lunchroom HemelS Eten en Drinken in hoorn kunt u dagelijks terecht voor verschillende soorten koffie en biologische thee. Een lekker banketbakkers-gebakje erbij? Of een vers sapje, overheerlijk belegde broodjes, een huisgemaakte soep, salade of uitsmijter?. Uiteraard komt alles uit de prachtige keuken van Hand Horeca.

Lees verder

Restaurant Honky tonk

Het café Honky Tonk, van bikershonk naar toprestaurant. Ooit was Honkytonk berucht in de omgeving. Een ruige kroeg waar het bier tegen de plinten klotste. Niemand wist wanneer HonkyTonk open was, niemand wist wanneer ze sloten. Inmiddels is Honky Tonk een sfeervol familierestaurant aan de voet van het beroemde klimduin in Schoorl. 

Lees verder

Restaurant Kade 60

Wie den Helder zegt, zegt Willemsoord! The place to be in deze marinestad. Daar vinden wij Kade60, eerst happen en dan stappen! Stappen deden zij zeker in de juiste richting, want ze kwamen bij ons binnenlopen en we waren meteen vrienden voor het leven.

 

Lees verder

Restaurant Rue de la Plume

Oui, oui, in restaurant Rue de la Plume, serveren wij Madelene & Luella u de heerlijkste gerechten. Die komen uiteraard uit de mágnefieke keuken gemaakt door "'and 'orecá" Oelala!

Lees verder

Restaurant Chica Chica

Zin in een avondje vakantie vieren in een gezellige Zuid-Amerikaanse ambiance, met heerlijk eten tegen betaalbare prijzen? Dan bent u bij Chica Chica aan het juiste adres! En dat was Chica Chica ook bij ons! It Takes two to Tango tenslotte.

Lees verder

Restaurant d' Oude Waegh

Bij Restaurant d’Oude Waegh is het historisch genieten geblazen. U vindt de d'Oude Waagh in het mooie Hoorn aan het Ijsselmeer. Verre van historsich is de moderne keuken die wij hier plaatste die voorzien is van alle gemakken.

Lees verder

Brasserie Zo Gewoon

Brasserie Zo Gewoon in het kustplaatsje Petten waar je heerlijk kunt genieten van fantastische gerechten in een sfeervolle zaak!

Lees verder

Restaurant Zwagers Bovenkarspel

Restaurant Zwagers in Bovenkarspel. De eigenaren, Eric en Detlef zijn twee zwagers die dezelfde passie hebben: koken. En dan vooral vlees. Vlees van de Big Green Egg. Je merkt deze passie als je met Detlef in gesprek gaat over vlees. Als je nog nooit begrepen hebt wat nu precies een passie is, dan weet je het nu. En dat zie je terug op de menukaart. Niet iedereen heeft het lef om een côte de boeuf van een kilo op de kaart te zetten. Dan moet je van goede huize komen. Maar er staat nog veel meer lekkers op de kaart dan alleen het beste vlees in verre omstreken.

Lees verder

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.