loader

Chafarina Viswinkel amsterdam

Op de hoek van de Lieven de Keystraat in Amsterdam vind je deze vrolijke viswinkel! Hand Horeca voorzag de zaak van een tweedehands visbakoven die na revisie nog jaren mee kan en veel mooie RVS meubels. Horeca apparatuur is vaak onverwoestbaar, en daarom kan veel na een grondige revisie nog jaren mee. Spaart het milieu en uw portemonnee.

Lees verder

Dennis kookt Hoorn

Dennis? Wie is Dennis? Op zesjarige leeftijd nam mijn oom mij mee naar het restaurant waar hij chef-kok was. Ik vond het fantastisch in een echte horecakeuken te zijn en was dan ook direct verkocht. Helaas is Dennis drooggekookt en bestaat de zaak niet meer. Maar gelukkig hebben we de foto's nog.

Lees verder

Eetwinkel Zonnig Zuid

Eetwinkel Zonnig Zuid in Schagen is een winkel die gespecialiseerd is in delicatessen en ingrediënten. De klemtoon ligt daarbij op al die zaken die de bijzonderheid en vooral de puurheid garanderen. Smullen geblazen dus! Wij houden bij Hand Horeca (zichtbaar) van lekker eten dus werken wij hier graag aan mee. 

Lees verder

Biologische winkel Heerlijk

Ontdek biologisch op zijn Heerlijkst! Wij maken met passie Heerlijke pesto’s, tapenade’s, soepen, sauzen, maaltijden, brood en banket in onze open eko-keurmerk keuken met steenoven.

Lees verder

De Heer van Opmeer

De Heer van Opmeer is voor elke vis een eer! Het was ook voor Hand Horeca een eer om de gehele winkel te voorzien van keukenapparatuur.

Lees verder

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.