loader

Convotherm

0 artikelen

De foodwereld verandert: een groeiende populatie wereldwijd, efficiënter en slimmer produceren, verhoging van rendementen, gezondheid, convenience, beleving… allen kernbegrippen voor nu én de toekomst. Deze veranderingen vragen om een nieuwe manier van denken en handelen. Pro actief, met kennis van zaken, en oplossingsgericht.

Holland Techno Groep, A.F.P.S. - A.F.P.S.

Convotherm Nederland / Holland Techno Groep, A.F.P.S. A.F.P.S. speelt als productspecialist in op deze veranderingsprocessen. Afgelopen jaren zijn wij gegroeid van klassiek importeur van Convotherm producten naar dé added value specialist op het gebied van Advanced Food Processing Solutions voor de productgroepen Combi-Steamers, Heteluchtovens en Blast Chillers-Freezers. Dit in product-, systeem- en conceptoplossingen. De introductie van onze in eigen huis ontwikkelde productlijnen BakeryLine, IndustrialLine, InstitutionalLine, IndustrialChill, ZeroChill, ZeroWaste en het No Limits concept zijn voorbeelden van succesvolle doelgroepgerichte oplossingen.

Deze ontwikkelingen maken dat onze huidige bedrijfsnaam Convotherm Nederland niet meer aansluit bij onze added value strategie. Vanaf 1 januari 2014 zal onze bedrijfsnaam Convotherm Nederland daarom veranderen in Holland Techno Groep, A.F.P.S. Wij zijn klaar voor de toekomst, samen met u, voor u!