Stuur direct een bericht over het geselecteerde product
Product
Naam
Telefoonnummer
Emailadres
Opmerking / vraag
 
 
Algemene contactgegevens
 

€ 0,00

Afrekenen

De Kuiper

Ons bedrijf, De Kuiper Horeca Bedrijfsapparatuur B.V. is van oudsher een familiebedrijf en is opgericht in 1971. Sinds begin 2008 zijn wij de eigenaren van het bedrijf. Alledrie zijn wij afkomstig uit de bakwandenwereld en met z'n drieen hebben wij meer dan 65 jaar ervaring in de branche.

Wij houden ons bezig met het ontwerp, de productie, de handel, het onderhoud en reparatie van frituurovens, visbakovens, vaatwasmachines, professionele keukenapparatuur en afzuiginstallaties. Samen met ons enthousiaste en vakkundige team stellen wij alles in het werk om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Onze ervaren monteurs staan 24 uur per dag paraat om storingen aan apparatuur zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Het team in de fabriek levert dagelijks een staaltje vakwerk af met veel liefde voor het vak en het eindproduct!

In de branche staan wij bekend als een vertrouwd merk met een servicegerichte instelling. Maar ons bedrijf is ook innoverend, want in 2009 hebben wij in eigen huis de ORANDA hoogrendement frituur- en visbakoven ontwikkeld. Deze oven onderscheidt zich doordat hij de milieuvriendelijkste en energiezuinigste bakwand in de markt is!

Verwante producten
vergrootglas
bestellen
De Kuiper hoogrendement visbakoven, 2 pannen
Orlanda

PRIJS OP AANVRAAG
vergrootglas
bestellen
SOROR hoog rendement frituuroven
SOROR

PRIJS OP AANVRAAG