loader

Projecten

De Heer van Opmeer is voor elke vis een eer! Het was ook voor Hand Horeca een eer om de gehele winkel te voorzien van keukenapparatuur.

Lees verder

RIBW Andijk

RIBW ZWWF opent nieuwe beschermde woonvorm in Andijk. Tussen 27 januari en 5 februari verhuizen 25 nieuwe bewoners van de beschermde woonvorm Piet Kistemakerstraat naar hun nieuwe woning.

Lees verder

Dennis kookt, Hoorn

Dennis? Wie is Dennis? Op zesjarige leeftijd nam mijn oom mij mee naar het restaurant waar hij chef-kok was. Ik vond het fantastisch in een echte horecakeuken te zijn en was dan ook direct verkocht.

Lees verder

Ons tweede thuis, Hoofddorp

Ons Tweede Thuis is een organisatie ten dienste van mensen met een verstandelijke, meervoudige of lichamelijke beperking, met een stoornis in het autismespectrum of met niet-aangeboren hersenletsel.

Lees verder

Metropolitan Deli

Het begon allemaal in augustus 2009. Kees Raat vond in de Warmoesstraat in Amsterdam de ideale plek voor het spannende avontuur: Metropolitan.

Lees verder

Pizzeria Bella Vita

Wij heten u welkom in Enkhuizen en bij ons “Pizzeria en Lunchroom Bella Vita”, waar wij u graag ontvangen voor een lunch, een kopje koffie of een heerlijke maaltijd.

Lees verder

Echt Alkmaar

Een nieuw sfeervol lunchcafé waar alles écht is. Laat je verrassen door onze vers geperste sapjes, huisgemaakte taarten en (h)eerlijke lunchgerechten met biologisch brood. 

Lees verder

Winkel Zonnig Zuid

Zonnig Zuid is een winkel die gespecialiseerd is in delicatessen en ingrediënten. De klemtoon ligt daarbij op al die zaken die de bijzonderheid en vooral de puurheid garanderen.

Lees verder

Biologische winkel Heerlijk

Ontdek biologisch op zijn Heerlijkst! Wij maken met passie Heerlijke pesto’s, tapenade’s, soepen, sauzen, maaltijden, brood en banket in onze open eko-keurmerk keuken met steenoven.

Lees verder

Martinus college grotebroek

Alle opleidingen in één huis. Het Martinuscollege heeft alle opleidingen in één huis: vmbo basis en kader (eventueel met leerwegondersteuning), mavo, havo, atheneum en gymnasium.

Lees verder

Spinaker, Alkmaar

De spinaker te Alkmaar hebben wij in de zomer van 2015 voorzien van een grote les keuken alsmede een grote restaurantkeuken. 

Lees verder

Landgoed Hoenderdaell

Afgedankte leeuwen, bruine beren uit Bulgarije, vrolijke ringstaartmaki’s, bontgekleurde lori’s en rondspringende wallaby’s.

Lees verder

Meergroep Heemskerk

De Meergroep Door de gerichte aanpak van de Meergroep is er voor een ieder met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te realiseren waarin groei, ontwikkeling, doorstroom en uiteindelijk uitstroom centraal staan. 

Lees verder

Landgoed Hoenderdaell

DAGJE WEG MET KIDS, VRIENDEN OF PARTNER IN EEN DIERENTUIN? Gepensioneerde circusleeuwen, bruine beren opgevangen uit Bulgarije, vrijlopende ringstaartmaki’s op het apeneiland en damhertjes die dartelen door het bos? 

Lees verder

WNK Alkmaar

WNK is een re-integratiebedrijf dat er op gericht is zoveel mogelijk mensen (weer) naar de arbeidsmarkt te brengen. 

Lees verder

De rode luifel

Aan de scheerder 3 in Hoorn bevind zich het activiteitencentrum de Rode Luifel. Hier ontvangen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking dagelijks dagactiviteiten.

Lees verder

Lekker aan de haven

Een heerlijke plek aan de haven voor een kopje koffie, gezelligheid, toeristeninformatie in de vorm van een VVV-I punt en een openbaar toiletgebouw.

Lees verder

Stedelijk museum Alkmaar

Place to be & Place to meet Het Cultuurcafé aan het Canadaplein is dé plek in Alkmaar om elkaar te ontmoeten en te genieten van een uitgebreid assortiment (fair trade) producten.

Lees verder

TV Wognum

Welkom bij TV Wognum! De splinternieuwe accommodatie van TV Wognum is genaamd ‘Bloesempark’ en beschikt over 6 smashcourtbanen.

Lees verder

Brasserie Zo Gewoon

Brasserie zo gewoon in het kust plaatsje Petten waar je heerlijk kunt geniet van fantastische gerechten in een sfeervolle zaak!

Lees verder

Heeft u een vraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.