loader
Hand Horeca

Blog

Alto-Shaam Vector Multi-Cook Oven Review

Wij waren laatst uitgenodigd bij Alto-Shaam om een demonstratie bij te wonen van hun nieuwste paradepaardje: De Vector Multi-Cook oven. Deze oven is compleet anders dan wat we tot nu toe hebben gezien en mag gerust revelutionair genoemd worden. De komst van de combisteamer was al een revolutie maar dit mag gerust de volgende genoemd worden.

Een oven is een oven zult u denken. Je maakt hitte in een afgesloten kamer waardoor de temparatur oploopt en voila: oven. Lang daarna in onze moderne tijd kwam de gas oven, waarvan we zelf de temparatuur konden regelen, De electrische oven die dat met nog nauwkeuriger deed en die zichzelf uitzette als hij klaar was. De combisteamer die het werk voor je uit handen nam met automatische kook programma's en vlees en groentes die prachtig uit de oven kwamen.  

En toen was daar de Vector Multic-Cook. Die tot wel vier volledig afzonderlijke maaltijden kan bereiden in één apparaat. Met verschillende tijden, verschillende producten en verschillende bereidingsprocessen. En dat zonder dat er een directe afzuiging boven hoeft en, dankzij een warmte gordijn, zonder temperatuurveries zodra de deur geopend wordt. 

Wij vielen van de ene verbazing in de andere hoe de bladerdeeg hapjes en krokant de oven uit kwamen terwijl de deur gewoon toch al een tijdje open stond. Dat er een diepvriespizza van de supermarkt in enkele minuten klaar was dat die beter was dan dat je het ooit zelf thuis kan maken. 

Je kan er zelf vlees mee grillen. Er ging een prachtige biefstuk in die in 2.5 minuut tijd keurig Rosé uit de oven kwam zonder dat je er iets voor hoefde te doen. Stel je je eens voor: Je krijgt een bonnetje voor 4 maal een biefstuk. Je legt ze in de Mult-Cook, frietjes in de frituur, onderstussen garnering op de bordjes en na drie minuten sta je al op je belletje te tikken. Mc Donalds, hold my beer. 

Ik weet niet hoe het precies allemaal werkt, en ik weet ook dat een Mult-Cook niet de allergoedkoopste optie is. Maar ik weet 1 ding zeker: Als er één apparaat zichzelf in no-time terugverdient, dan is het dit apparaat wel.


Een eigen horecaonderneming beginnen

Wie droomt er nu niet van om een eigen horeca zaak te beginnen. Je eigen café, je eigen bar, koffietent, snackbar of lunchroom. Of misschien pak je de zaken wel groter aan en begin je een eigen restaurant of hotel. Maar het hoeft natuurlijk ook niet per se een horecazaak te zijn. Hand Horeca levert ook alle horeca apparatuur voor uw viswinkel of slagerij. Zelfs voor de droom van een foodtruck hebben wij de nodige spullen in huis.

Er komt een hoop op je af.

Zodra je je businessplan op tafel hebt liggen en je hebt je financiering rond hebt dan kun je gaan uitkijken naar een geschikt pand. Als dat dan ook is gelukt dan komen wij graag met u praten over hoe de zaken nu verder aangepakt kunnen worden. Er komt immers een hoop op je af. Bij het inrichten van een grootkeuken of het plaatsen van een bakwand komt veel meer kijken dan je denkt. Hand Horeca levert al 25 jaar alle materialen om uw droom te verwezenlijken. neem gerust een kijkje op onze pagina met een greep uit de talloze projecten die wij hebben mogen realiseren.

Waarom Hand Horeca

Hand Horeca is al meer dan 25 jaar de grootste toeleverancier in de kop van Noord Holland. Maar wij beperken ons zeker niet alleen in deze regio. Wij leveren en plaatsen door heel Nederland. Wij hebben een grote schare trouwe klanten die heel erg gelukkig met ons zijn en waar wij prettig zaken mee doen. Wij zijn een familiebedrijf en de lijnen zijn daarom zeer kort. We zijn eerlijk, open en oprecht. De Noordhollandse nuchterheid komt daarbij goed van pas, en kan u gelijk honderden euro's besparen. 

Van servet tot realisering

U kunt bij ons al gelijk terecht van het moment dat u uw droom wil gaan uitvoeren. Het zal niet de eerste keer zijn dat er iemand bij ons de showroom binnenloopt met een plan op een servetje. Zelfs vanaf een servet kunnen wij een prachtige 3D tekening voor u maken in Autocad om u zo te helpen uw droom te verwezenlijken. Wij maken voor u de tekening, de offerte en plaatsen uw keuken. Dat doen wij zelf of in samenwerking met uw projectmanager of architekt.

Alles online!

Alles wat u nodig heeft kunt u bij ons in de webwinkel vinden. Browse rustig door al onze producten en maak gelijk zelf een geheel vrijblijvende offerte aan. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Wij zijn er voor u.

Heeft u een vraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.