loader

Over Hand Horeca

Al 25 jaar de grootste van de kop van Noord-Holland!

Hand Horeca is de grootste Noord-Hollandse leverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek & meubilair. Wij bevinden ons al jaren in het pittoreske dorp 't Veld, gelegen tussen Alkmaar en Schagen. Op onze locatie hebben wij 4 commerciële adviseurs tot uw beschikking, alsmede diverse showrooms waar wij u kunnen ontvangen. In de afgelopen jaren hebben vele (horeca) bedrijven e.t.c van onze diensten gebruik gemaakt. Op onze website, onder de kop portfolio kunt u een indruk krijgen van al onze mogelijkheden. Restaurants, instellingen, museums, cafetaria's, cafés, winkels, (sport) verenigingen etc. Vele ondernemingen maken gebruik van de diensten en producten van Hand Horeca. Wordt u de volgende?

Onze doelstelling:

"Elk project is bij ons realiseerbaar tegen elk budget. Wij proberen elk project passend op maat voor u te realiseren, zodat u en wij tevreden terug kunnen kijken op uw project en wij positief samen de toekomst tegemoet zullen gaan".

Onze visie:

"Uw vreugde over de lage prijs is allang verdwenen, als de ergernis over de slechte kwaliteit steeds voortduurt. Hand Horeca wij staan altijd voor betaalbare kwaliteit!"

Heeft u een vraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.