loader
Hand Horeca

Biedt zich aan: Zelfstandig werkend kok

Als wij bij onze klanten langskomen dan horen wij hoe groot de problemen zijn met het vinden van personeel. Het is zelfs zo erg dat sommige van onze klanten enkele dagen de zaak gedwongen moeten sluiten omdat er gewoonweg geen kok aanwezig is. In deze tijd waarin de horeca het toch al zwaar te verduren heeft is dit natuurlijk compleet onwenselijk.

Dé oplossing die wij kunnen bieden zijn de Vector Multi-Cook Ovens van Alto-Shaam. De Vector Multi-Cook Ovens van Alto-Shaam zijn zo geavanceerd en eenvoudig te bedienen dat ze met gemak 0.5 fte keukenpersoneel kunnen vervangen. En aangezien de Vector Multi-Cook oven nooit ziek wordt of een dagje vrij wil staat deze altijd tot je beschikking. Daarmee is de Vector Multi-cook altijd de medewerker van de maand.

De Vector Multi-cook is verdeeld in lagen en kan per laag worden gebruikt op verschillende manieren. Door de unieke constructie blijft zowel de geur als smaak van het product binnen de laag. Zo kun je op de ene laag vis bereiden en tegelijkertijd op de andere een appeltaart bakken. Daarbij blijft het bakproces doorgaan als de deur geopend is dankzij het gepatenteerde warmtegordijn. Deze zorgt er ook voor dat er geen apparte afzuiging nodig is boven het apparaat zoals bij reguliere combisteamers.

Om u ervan te overtuigen dat de Alto-Shaam Vector Multi-Cook Oven dé oplossing is voor uw personeeltekort, nodigen wij u uit voor een gratis demonstratie. Bel met 0226-411540 voor een afspraak.

klik hier voor meer informatie over de Vector Multi-Cook Oven

Heeft u een vraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.