Stuur direct een bericht over het geselecteerde product
Product
Naam
Telefoonnummer
Emailadres
Opmerking / vraag
 
 
Algemene contactgegevens
 

€ 0,00

Afrekenen

Horeca inrichting

Een nieuwe horeca inrichting? Hand Horeca is de professionele groothandel in hoogwaardige horeca inrichting. Doordat wij zelf kwalitatief meubilair en apparatuur importeren bieden wij een ruim assortiment aan mogelijkheden voor het inrichten van uw horeca gelegenheid.

Ons assortiment, dat veelal uit voorraad leverbaar is, heeft vele mogelijkheden voor het inrichten van uw horeca gelegenheid. Naast apparatuur zoals ovens, bakplaten en koelingen leveren wij ook barkrukken, tafels en stoelen om uw restaurant, kantine of snackbar in te richten.

Hand Horeca is niet alleen een betrouwbare partner die een gunstige prijs-kwaliteitverhouding kan leveren. Wij zorgen ook voor een originele totaaloplossing passend bij uw bedrijfsuitstraling en budget.

Alle horeca apparatuur en horecabenodigdheden voor het inrichten van uw restaurant, cafe, snackbar of kantine vind u in de Hand Horeca webshop! Zo kunt u snel online bestellen of een offerte opvragen. Vanuit voorraad dus snel in huis. Huren of leasen is ook mogelijk!