loader
Hand Horeca

Vestigingen

Hand Horeca meubel afdeling Amsterdam

In combinatie met onze partner De Arend bieden wij een uitgebreidt gamma horeca en project meubilair. Wij zijn in staat, mede door de omvang van onze eigen import en productie, flexibel op de wensen van de klant in te spelen tegen een scherpe prijs. Een constante kwaliteits controle staat borg voor een uitstekend eindproduct. Wij leveren rechstreeks van frabrikant naar consument, duze onze lijnen zijn kort.

Als totaal inrichter leveren wij niet alleen het “standaard” meubilair, maar kunnen wij ook uw op maat gemaakt interieur verzorgen. Van wanddecoratie tot vloeren, van op maat gemaakte bar tot uw verlichting, bij ons bent u op het juiste adres!

Bezoekt u onze showroom in Amsterdam voor een goed beeld van onze mogelijkheden.

Onze showroom in Amsterdam herbergt een grote meubel collectie alsmede een volledig opgestelde horeca showroom keuken waarin u uw fantasie de vrije loop kunt geven. Showroom Amsterdam is een bezoek meer dan waard voor een uniek concept op groot keuken techniek & meubilair. De meubel showroom is dagelijks geopend met erkende adviseurs. De groot keuken showroom is dagelijks onbemand geopend, maakt u een afspraak met ons op 02256-411540 voor een gesprek te Amsterdam met een groot keuken adviseur.

.

Heeft u een vraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.