Stuur direct een bericht over het geselecteerde product
Product
Naam
Telefoonnummer
Emailadres
Opmerking / vraag
 
 
Algemene contactgegevens
 

€ 0,00

Afrekenen

Horecava 2018 8 tot en met 11 januari

 

Hand Horeca zal aanwezig zijn op de Horecava 2018 

stand nummer : hal 3 stand 210

VOEL, HOOR, ZIE, RUIK EN PROEF DE TOEKOMST OP HORECAVA 2018 

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari, van 10 tot 18 uur. 

De foodretail en foodservice sector is volop in beweging en het gedrag van de consument verandert. Mensen willen op elk moment van de dag, waar ze ook zijn, kunnen eten en drinken. Wat betekent dit voor uw onderneming?

Beleef en ontdek het zelf op de Horecava en maak uw zaak toekomstbestendig.

Hand Horeca is op 30 en 31 maart aanwezig Noord hollandse horecabeurs

Gezocht monteur / onderhoud grootkeuken apparatuur

Gezocht monteur / onderhoud grootkeuken apparatuur 

 

Over Hand horeca :

Hand Horeca is dé totaal leverancier van Horeca apparatuur en is gevestigd in het 't Veld, gelegen tussen Alkmaar en Schagen.

Wij zijn een professioneel bedrijf met ruim 20 jaar ervaring! Gespecialiseerd in de totale inrichting én montage van o.a. horecagelegenheden, café's, bars, restaurants, hotels, en overige recreatie.

Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Grootkeuken revisie en service monteur Noord Holland.

Wat houdt het werk in?

Het gaat om een uitvoerende, soms ondersteunende maar vooral ook zelfstandige functie. Je verricht technische werkzaamheden , zoals:

 

- Het technisch beoordelen van binnen gekomen elektrische- en gas apparatuur

- het herstellen van functies van apparatuur

- installeren en service geven op grootkeuken installatie

- bezoeken van klanten om storingen aan apparatuur te verhelpen

- plaatsen en montage op locatie

 

Interesse stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar : info@handhoreca.nl

 

Voor meer informatie kan je bellen met 06 43063264

Noord Hollandse Horeca beurs

Hand Horeca aanwezig op de Noord hollandse horecabeurs

Op 31 maart en 1 april 2014 vindt in het Alkmaarse AFAS Stadion de 5e editie plaats van De Noord-Hollandse Horecabeurs. Deze regionale beurs is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder professionals uit een van de belangrijkste horecaprovincies van Nederland.

EU energielabel op komst

Europees energielabel op komst

Een gezamenlijk Europees energielabel voor professionele koel- en vrieskasten is in aantocht. Dit komt voort uit de Ecodesign-eisen van de EU; dit zijn minimumeisen die ertoe leiden dat de meest energieverslindende producten na 1 juli 2015 niet langer verkocht mogen worden binnen de EU.

De Ecodesign-eisen, d.w.z. dat producten energiezuinig moeten zijn, geldt voor producenten en importeurs van energieverbruikende producten die binnen de EU worden verkocht.

Het label is verplicht en maakt gebruik van de bekende letteraanduidingen A tot G, waarbij A wordt toegekend aan de meeste energiezuinige producten. Steeds een jaar later worden de eisen aangescherpt, waardoor er in 2016 een A label komt en 2017 een A label, terwijl gelijktijdig de energielabels G en F worden geschrapt. En daarmee ook de verkoop van producten met een dergelijk label.

De energiezuinige producten van Gram Commercial uit de PLUS-, TWIN-, EURO- en MIDI-series voldoen vanaf het begin (1 juli 2015) aan de eisen voor het hoogste energielabel, A.

Onze onlangs ontwikkelde GRAM SUPERIOR PLUS P72-koelkast (die in oktober op de HOST-beurs in Milaan wordt gelanceerd) voldoet vanaf het begin als enige aan de eisen voor een energielabel A , dat officieel pas vanaf 2016 wordt ingevoerd. Deze kast loopt daarmee vooruit op de Ecodesign-eisen.

In Denemarken is Energistyrelsen verantwoordelijk voor de naleving van de regels voor de toekenning van energielabels. Hun taak bestaat o.a. uit het uitvoeren van controles in winkels en het testen van apparaten, om te beoordelen of het juiste label is toegekend.

 

 

Noord hollanse horeca beurs

4-0! De Noord-Hollandse Horeca Beurs heeft inmiddels vier keer plaatsgevonden in het AFAS Stadion, thuishaven van onze voetbaltrots. Vier is een topscore!

Afgelopen 25 & 26 maart bezochten iets minder dan 5.000 horecaprofessionals onze gastvrije vakbeurs. De opzet was open maar intiem, gezellig en overzichtelijk. Zowel bezoekers als exposanten hebben zich uiterst positief uitgesproken over de beurs en organisatie.

Maandag werden de exposanten tijdens de lunch getrakteerd op een bijzonder uitzicht vanuit de Amstellounge, het Nedrlands elftal had op dat moment net een training in het AZ Stadion. Vanzelfsprekend had de heer van Gaal deze training niet voor ons ingelast, toch willen wij hem hiervoor bedanken!

De horecabranche is op z'n zachts gezegd turbulent te noemen. Een aantal horecabeurzen heeft vorig jaar zelfs niet plaats gevonden omdat exposanten het lieten het afweten door een terugloop in bezoekersaantallen. Terwijl de bezoekersaantallen juist minder werden door een terugloop in variatie onder de deelnemers, zowel in aanbod als in noviteiten. Een vicieuze cirkel die maar moeilijk doorbroken kan worden. Dat is jammer, want bij een goede horecabeurs heeft iedereen baat.

Wij hopen met de Noord-Hollandse Horeca Beurs de aftrap gegeven te hebben voor een succesvol jaar voor de Horeca!

Exposanten en bezoekers, bedankt!

De Noord-Hollandsae Horeca Beurs werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Friesland Campina, VHC Jongens BV, Lavazza, Van Dobben, Horecawerf, Greenium en onze partners Koninklijke Horeca Nederland, Rodi media en Uit bij AZ.